CODEWEEK

EUROPE CODEWEEK 

En un món on estem envoltats de tecnologia, i on moltes de les nostres interaccions són amb ordinadors, aprendre a programar ens ajudarà a entendre com funcionen els diferents dispositius. I més encara, aprendre a programar ens donarà una poderosa manera d'explorar les nostres idees i construir diferents coses, tant per treballar com per jugar.
Aprendre a programar, doncs, dins de l'àmbit educatiu, ha de servir per a l'adquisició d'habilitats. Habilitats que acabaran incidint en els aprenentatges curriculars dels nostres alumnes. Parlem de creativitat, resolució de problemes, pensament estructural i lògic i tolerància a la frustració.

http://codeweek.es


CURS 2017/2018


CURS 2016/2017
Aquest curs, per la setmana europea de la programació, "CODEWEEK", hem plantejat, a l'escola, una serie d'activitats amb els BEE-BOTS relacionades amb diferents continguts eucatius que treballem a l'escola. A continuació podeu veure una breu explicació de les activitats i els jocs.


CURS 2015/2016

Amb motiu de la setmana europea de la programació, "CODEWEEK", http://codeweek.es/, l'escola va participar realitzant diversos actes. Aquí us deixem un petit tast de les activitats realitzades als diferents nivells i una breu explicació d'aquestes.


L'alumnat de 6è va preparar les explicacions de què és la CodeWeek, va fer el vídeo per explicar-ho a les famílies i a més, van fer de padrins i padrines dels nens i nenes de 3r, 4t i 5è. Tot i això, es va dur a terme realitzant les activitats en grups cooperatius.

Preparació Guions CODEWEEK

Explicació CODEWEEK Classes

L'alumnat d'Educació Infantil i Cicle Inicial van programar conjuntament amb la Pissarra Digital.
Van utilitzar la plataforma http://code.org.
http://events.codeweek.eu/view/5966/ei-i-ci-davinyonet-del-penedes-juguem-a-programar-amb-la-pdi/

Infantil CODEWEEK

1r CODEWEEK
2n CODEWEEK


L'alumnat de Cicle Mitjà i van realitzar les activitats individualment en un ordinador, acompanyats del seu padrí o padrina de 6è.
http://events.codeweek.eu/view/4939/programem-a-lescola/

3r CODEWEEK

4t CODEWEEK

5è CODEWEEK

6è CODEWEEK